Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog

WK-blog – We staan op scherp!

Woensdag was het de laatste dag om van alles te proberen. Elke duikstek is anders. Merel Bocken praat je bij.

De technical meeting….

Opnieuw een pijnlijk vroege start na een technische meeting die tot middernacht duurde. Heel wat interessante figuren tussen de deelnemers. De vele vragen moesten nog enkele onduidelijkheden wegwerken. Gelukkig is het vandaag slechts een generale repetitie. Morgen start de echte competitie.

We duiken vandaag en morgen op Las Rosas in de voormiddag en Momtana Amarilla in de namiddag. Op de eerste locatie is vrij weinig interessant leven te vinden en dus wordt er vooral op landschap gefocust. Op de 2de duikstek speuren we de wanden van Montana Amarilla ofwel Yellow Mountain af op zoek naar poserend leven. We ontdekken onder andere murenen, schorpioenvissen en arrow head krabben die zich gewillig laten fotograferen. De organisatie profiteerde ook van de trainingsdag opdat alles vlotter verloopt op de eerste wedstrijddag. Morgen opnieuw vroeg uit de veren.

We staan op scherp!

WK-journaal
Wil je op de hoogte blijven van nieuws, verhalen, foto’s en films en blogs van het WK? Check het WK-journaal. Daar proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Klik!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief