Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Foto en film

WK-blog – Wat een dag!

Vandaag is het de officiële oefendag. Het is de bedoeling dat alles verloopt zoals het ook tijdens de échte wedstrijd gaat. René Weterings blogt.

Foto: René Weterings – gemaakt tijdens de vrije training voorafgaand aan het WK.

Zo… het is half zeven ’s avonds en we komen net pas terug van de officiële oefendag. Vanochtend zaten we al om 6.30u aan het ontbijt en om 7.45u reden we weg naar de haven.

Daar volgde een soort georganiseerde chaos! We lagen dan ook pas om 10.30u in het water! Wat een gedoe om 12 boten met ongeveer 8 duikers op tijd te laten vertrekken….haha. Maar goed, hier hadden we van tevoren al rekening mee gehouden. We hebben 2 duiken gemaakt en tussendoor in de haven wat gegeten.

Na ongeveer 2 uur ging de hele meute weer richting de boten. Het is goed dat Ron op zijn manometer keek…want hij had een lege fles gekregen..oeps. Maar gelukkig werd dat vliegensvlug geregeld. Ten minste… de 2e fles was ook niet vol. De derde wel… driemaal is scheepsrecht.

Ik heb goed kunnen oefenen, maar ik merk nu wel echt dat het geen sinecure is zo’n WK…pfff. Ik voel me een beetje een kluns af en toe en je bent daarnaast ook sterk afhankelijk van het onderwaterleven, dat hier niet heel uitbundig is. Nu even relaxen, straks de geheugenkaartjes ophalen, dineren en snel naar de foto’s kijken of er wat tussen zit… Morgen voor het echt…. dus duimen aub!

WK-journaal
Wil je op de hoogte blijven van nieuws, verhalen, foto’s en films en blogs van het WK? Check het WK-journaal. Daar proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Klik!

2 reacties

 1. Natuurlijk René,
  Mijn hele dike duim voor het Nederlands team!
  Hopi succes!
  Groetjes,
  Berthold

  REAGEREN
 2. Dank je!

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief