Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Foto en film

WK-blog – Het Belgische kamp is compleet

Het Belgische kamp is compleet. Vandaag zijn ook onderwaterfotograaf Filip Staes en Merel Bocken aangekomen.

Het is 3 uur ’s ochtends als de wekker afgaat… dat steekt. Elk uur van de nacht – wat je een nacht kan noemen – gezien. Mijn hart klopt nu en dan wat sneller. Een positieve stress weliswaar want ik kijk uit naar alweer een nieuw avontuur als model en assistent van onderwaterfotograaf Filip Staes, ook wel Leonardo of the Oceans genoemd. Ik spreek met hem af aan de luchthaven en merk dat hij alles tot in de puntjes geregeld had, dat belooft veel goeds.

Aangekomen in het hotel op Tenerife heeft Filip één doel: zijn materiaal nakijken en opstellen. Dit vergt concentratie, dus ga ik wat slaap inhalen. Hij maakt het voor mij als assistent wel héél gemakkelijk…;)

De rest van de dag praten we honderduit over de wedstrijd, we kijken er erg naar uit. In de prijzen vallen is natuurlijk fenomenaal en het streefdoel. Maar Filip vindt deelnemen en vooral een leuke week beleven nog belangrijker. Dat is een ingesteldheid waar ik me graag bij aansluit. We houden het verder kalm vandaag zodat we morgen goed uitgerust zijn voor verdere voorbereidingen, de parade waarbij alle landen voorgesteld worden, de openingsceremonie en een technische meeting als afsluiter.

WK-journaal
Wil je op de hoogte blijven van nieuws, verhalen, foto’s en films en blogs van het WK? Check het WK-journaal. Daar proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Klik!

Dit bericht delen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *