Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog

WK-blog – Drie van de vijf

Vandaag was het voor het ‘echie’. De eerste van twee wedstrijddagen. René Weterings vertelt. Is hij blij?

Foto: Adam Hanlon, www.wetpixel.com

De eerste wedstrijddag zit er weer op. Het was spannend om aan te beginnen. Onze boot had wat problemen met de hydrauliek van het stuur, maar dat werd snel opgelost gelukkig.

We hadden gelukkig al geoefend en kenden de duikstekken al een beetje. Het lukte dan ook aardig. Mijn plannetjes heb ik kunnen afmaken en na deze dag met 2 duiken heb ik hopelijk 3 van de 5 foto’s gemaakt. Maar ik houd een slag om de arm, want pas als ik de foto’s vanavond op de laptop kan bekijken, weet ik pas echt of het wat is.

De sfeer is nog steeds erg goed onder de deelnemers ondanks dat de spanning ook wel van de gezichten was af te lezen vandaag. Vanmiddag trok de wind erg aan en de golven op de oceaan waren dan ook serieus te noemen. Het zicht was daardoor op de tweede duikstek wat minder goed. Maar goed, het is allemaal gelukt.

Na de eerste duik hadden we een broodje en wat fruit – goed geregeld. Na de tweede duik was er een lunch, maar we hebben al besloten dat we die morgen overslaan – wij gaan wel lekker bij de Italiaan aan de overkant van de straat een ijsje eten en goede koffie drinken voor we weer naar het hotel gebracht worden!

Nu eerst even lekker een duik in het zwembad, straks de sd-kaart ophalen, snel dineren en dan de gemaakte foto’s bekijken en beoordelen. Ik ben erg benieuwd.
Morgen de tweede wedstrijddag! Ik ben er klaar voor!

WK-journaal
Wil je op de hoogte blijven van nieuws, verhalen, foto’s en films en blogs van het WK? Check het WK-journaal. Daar proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Klik!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief