Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Foto en film

WK-blog – Blije gezichten

De gezichten van het Belgische videoteam staan vrolijk na de tweede trainingsdag op maandag! Een nieuwe blog van Karen Michiels. 

In tegenstelling tot het weer was de 2e trainingsdag voor ons een meevaller! De beelden en kleuren komen nu mooier uit dankzij de nieuwe instellingen dus mijn videograaf Gery is blij! Gelukkig maar!
Op de 2 duikplaatsen van de 2e vrije trainingsdag (Atlantida en Montaña Amarilla) hebben we ons vooral op de macrobeelden kunnen focussen… Terwijl ik nieuwe onderwerpen zoek, probeert Gery ze perfect stabiel en scherp in beeld te krijgen… soms niet evident met de stroming… Zo werden onder andere enkele octopussen, schorpioenvissen en een sepia in het vizier genomen. Al hopen we binnen enkele dagen op iets meer naaktslakjes en wie weet een zeepaardje! Ik zal het vinden!

Wat hier ook prachtig is, zijn de lavastructuren die onder water een sprookjesachtig tot soms een beetje griezelig tafereel vertonen. De holtes en grotjes worden minutieus afgespeurd naar leven.

Ook het scenario van de film valt stilaan in zijn plooi. Nu we weten wat we waar kunnen filmen, zit-ie al volledig gemonteerd in het hoofd van mijn videograaf… De laatste landen komen vandaag toe in het hotel. Geen duiken op het programma maar de officiële opening van het kampioenschap. De spanning stijgt…

WK-journaal
Wil je op de hoogte blijven van nieuws, verhalen, foto’s en films en blogs van het WK? Check het WK-journaal. Daar proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Klik!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief