Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Foto en film

WK-blog – Belgisch videoteam is present

Het Belgische videoteam met Gery Beeckmans en Karen Michiels is zaterdag op Tenerife gearriveerd en heeft zondag de eerste training gehad. Karen praat je bij.

De eerste 2 duikstekken, Los Chuchos en Bufadero, zijn alvast heel goed meegevallen! Mooie grote pijlstaart- en adelaarsroggen en nieuwsgierige schildpadden stelen hier de show.

Nu, wat de beelden betreft… er is nog wat werk aan. Gery is aan het vechten met zijn witbalans, want de kleuren zijn hier totaal anders dan in Zeeland. Enkele aanpassingen aan de camera zouden dit probleem moeten oplossen, maar daar zijn de trainingen voor uiteraard.

De avond brachten we door met enkele andere teams. Een uit de hand gelopen Facebook-evenement dat een bescheiden etentje moest worden met een aantal ploegen, groeide uit tot een heus feest met maar liefst 70 man uit zo’n 16 verschillenden landen. Een leuke eerste kennismaking met de concurrentie en meteen omgedoopt tot officieuze opening van het kampioenschap… let the games begin!

WK-journaal
Wil je op de hoogte blijven van nieuws, verhalen, foto’s en films en blogs van het WK? Check het WK-journaal. Daar proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Klik!

Dit bericht delen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *