Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

#Winter2022 – Vier tips van de reispro’s

Hoe lekker zou het zijn om in de winter op duikvakantie te gaan! Wij vroegen vier reispro’s naar hun tip voor de winter van 2022.

Ben jij net als wij ook geen grote fan van de winter… dat wil zeggen van de grijze, natte en donkere dagen? Hoe lekker is het dan om op een zomerse bestemming onder te duiken. Nog altijd is de wereld niet helemaal open, maar er zijn zeker bestemmingen waar jij een prachtige vakantie onder en boven water kunt doorbrengen.

Dive and Travel, Diving World, Diving Holidays en Dive Along geven je een tip voor een winterse vakantie met zon en blauw water (klik op de vier afbeeldingen hieronder!). En natuurlijk, los van deze tips kun je op hun websites terecht voor nog veel meer inspiratie voor nu of voor later.

Fijne vakantie!

3 reacties

 1. Dat ziet er wel hemels uit!

  REAGEREN
 2. Zuid-Afrika staat er nog niet bij. Nog niet – mijn Duikreport volgt binnenkort, met beelden die door Kate Jonker zijn gemaakt. Neem maar alvast een kijkje op haar Facebook of website als je niet kunt wachten. Hemels, fabuleus verrassend en ijs- en ijskoud. Bloedheet. Wordt vervolgd…

  REAGEREN
  • We zijn benieuwd, Pauline! En dit zijn de tips van de reispro’s, dat kan elk kwartaal weer anders zijn. De wereld is groot!

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief