Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Win Tecline Wet Notes – voor jezelf én voor je buddy!

Divequipment geeft opnieuw een leuk duikcadeau weg – de Tecline Wet Notes. En je kunt dit cadeau niet alleen voor jezelf winnen, maar ook voor je buddy. 

Communicatie tijdens de duik is heel belangrijk! De Tecline Wet Notes zijn de ideale manier om onder water met je buddy te communiceren. En natuurlijk kun je ze ook gebruiken om aantekeningen te maken of om je decotabellen te noteren en bij te houden. Multifunctioneel!

Een voor jou, een voor je buddy!
We geven er niet één weg, nee, we geven er twee weg want je buddy wil er vast ook wel één!

Win jij deze Tecline Wet Notes?!

Wat moet je doen? Laat onder het bericht over deze actie op de DuikeninBeeld-pagina op Facebook een reactie achter. Vertel daarbij waarom je dit product wilt winnen en tag je buddy! Je krijgt bonuspunten als je ook de Facebook-pagina van Divequipment leuk vindt.
Heb je geen Facebook? Dan mag je ook hieronder je reactie achterlaten.
De actie loopt tot en met vrijdag 17 mei 2019. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 24 mei.

UPDATE (24 mei 2019): de winnaar van de wet notes is Rick van Beerendonk. Hij en zijn buddy ontvangen beiden de Tecline Wet Notes. Gefeliciteerd!

2 reacties

 1. Weer zo’n mooi en handig hebben dingetje echt iets voor ons Mich, hier door hebben we meer tijd om van de duik omgeving te genieten en minder tijd aan het spelletje Hinds. 😁🤪🤣😂

  REAGEREN
 2. Beste TEC line & divequipment,
  Mn buddy ( martijn v/d krans ) en ik hebben nog wel eens discussie over wat er nou bedoeld wordt onder water vandaar dat wij hem wel kunnen gebruiken
  Vriendelijke groet
  William v Schuur

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief