Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Win kaarten voor Nature Talks!

 Wil jij naar de DuikeninBeeld-dag op Nature Talks? Een dag vol inspirerende onderwaterfotografie en -film met sprekers uit Nederland en daarbuiten? Je kunt nu kaarten winnen!

Foto: Bartosz Strozynski/Nature Talks

Peter de Maagt neemt je mee naar de ijskoude wateren in de poolstreek. Ron Offermans vertelt meer over de technieken en materialen die je nodig hebt wanneer je in frisser (= niet-tropisch!) water fotografeert, en praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwaterfotografie in het algemeen. Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie Raymond Wennekes duikt onder in het Nederlandse water. Filmmaker Peter van Rodijnen van Onderwaterbeelden.nl stelt je voor een keuze: ‘Schaatsen of duiken’.
Nieuw dit jaar is een speciaal interactief blok met de titel Het ONK Onderwaterfotografie vanuit het perspectief van de jury met Gertjan Eg, die de jury voorzat.

Foto: Marco Colombo/Nature Talks


Speciale gasten – exclusief voor DuikeninBeeld

Nature Talks haalt twee buitenlandse fotografen naar het festival: de Italiaanse fotograaf Marco Colombo die is gespecialiseerd in onderwaterfotografie in Europees zoet en zout water, en de Poolse fotograaf Bartosz Strozynski, die vooral onder extreme omstandigheden indrukwekkende beelden maakt. Deze twee fotografen verzorgen exclusief voor DuikeninBeeld een op onderwaterfotografen gericht hoofdprogramma aan het eind van de zondag.

* Klik op de links voor uitgebreide info over de spreker en zijn presentatie!

Kaarten winnen?
Wil jij naar de DuikeninBeeld-dag? Deel dit bericht uiterlijk zaterdag 5 november op Facebook en tag daarbij de persoon die je mee wilt nemen, én vermeld de Facebook-pagina van DuikeninBeeld (@duikeninbeeld). Zorg wel dat je bericht openbaar wordt gedeeld, anders kunnen wij niet zien dat je kaarten wilt winnen.
Op 6 november maken we de twee winnaars bekend die samen met een persoon naar keuze (de getagde persoon!) worden uitgenodigd.
Heb je al een kaartje gekocht? Geen probleem! Als jij de winnaar bent, dan krijg je van organisator Nature Talks het reeds betaalde bedrag voor je eigen kaartje retour.

Klik voor het programma en het bestellen van kaarten

2 reacties

  1. De winnaars zijn bekend! René van der Laan en Rick van Tol winnen beiden twee kaarten.
    Tot aanstaande zondag!

    Geen kaarten gewonnen en je wilt wel komen? Bestel nu je kaarten! We zien je graag.

    REAGEREN
  2. Gefeliciteerd!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief