Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Win jij de Groene Camera?

Je kunt nu je foto’s inzenden voor de Groene Camera, een fotowedstrijd voor natuurfotografen en dus ook voor onderwaterfotografen!

Snotolf mannetje bewaakt nest met eitjes in de Grevelingen.

Foto: Ron Offermans

De Groene Camera is een groots opgezette fotowedstrijd voor natuurfotografie en wordt georganiseerd door PiXFACTORY, uitgever van o.a. Natuurfotografie.nl en Vermeer Publishing, uitgever van o.a. Natuurfoto magazine. Deze twee leidende organisaties op het gebied van natuurfotografie hebben als doelstelling natuurfotografie te bevorderen en bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Hoofdsponsor van de Groene Camera is Sigma Benelux. Zij zien in de Groene Camera een uitgelezen kans om hun high-end Sports en Art objectieven bij een veeleisende prosumer doelgroep onder de aandacht te brengen.

De wedstrijd telt drie onderdelen:
• Groene Camera Natuurfotograaf van het jaar
• Groene Camera natuurfoto van het jaar
• Groene Camera natuurfotografie talent van het jaar

Het eerste onderdeel is een portfolioprijs, het onderdeel natuurfoto van het jaar valt uiteen in tien verschillende categorieën. Jongeren onder de 18 jaar kunnen meedingen naar de prijs natuurfotografietalent van het jaar. Per onderdeel en categorie is er een winnaar, een ‘runner-up’ en vijf eervolle vermeldingen. De prijzenpot bedraagt ruim € 20.000,-.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens PiXperience XL: het grootste event voor natuurfotografen. PiXperience XL vindt plaats op 18 en 19 maart 2017 in Congrescentrum Hart van Holland. Direct aansluitend, nl. vanaf zaterdag 25 maart zal er in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam een tentoonstelling met de winnende foto’s te zien zijn. Via www.groenecamera.nl kunnen deelnemers hun foto’s insturen. Inzenden kan vanaf 1 december 2016 tot en met 19 februari 2017.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief