Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Win een Passport to Paradise op Duikvaker

Wat is voor jou het paradijs? Een tropische tuin vol met leven waar je één bent met de natuur? Een hagelwit palmbomen strand met kristal helder water aan je voeten? Een plek met fabelachtige zonsondergangen over kalm water waar je helemaal in de watten wordt gelegd?

Murex-Bangka---Beach-Front-Cottages-1

Wat je keuze ook is, wij kunnen je dit allemaal aanbieden. Met ons Passport to Paradise kun je alles ervaren wat Noord-Sulawesi te bieden heeft en word je na iedere duik in de watten gelegd door ons vriendelijke en heel ervaren team.

Noord-Sulawesi is gelegen in het midden van de Koraaldriehoek en is een waar duikersparadijs. Stel je een plek voor met meer dan 500 koraal soorten – dat is 75% van alle bekende koraalsoorten op de wereld -, meer dan 3000 soorten vis, 6 van de 7 soorten schildpadden op aarde, een migratieroute voor meer dan 30 soorten zeezoogdieren, een thuis voor meer dan een derde van alle walvis- en dolfijnsoorten en de grootste omvang van mangrovebossen in de hele wereld.

Murex Bangka - Snapper School DCIM106GOPRO

Ontdek Bunaken Nationaal Park met de mooiste drop-offs van heel Indonesië, Bangka betovert je met een explosie van kleuren zoals je die nog nooit hebt gezien en Lembeh Strait heeft onbetwist de beste muckduiken de wereld.

En jij kunt een paspoort naar dit paradijs winnen!
Als je ons bezoekt op Duikvaker in Houten, maak je kans om een Passport to Paradise te winnen. Deze ongelooflijke trip duurt 9 nachten en is inclusief 15 adembenemende duiken.
Ontmoet Pim op de stand van Dive and Travel in Hal 2 en doe mee!

Meer info en voorwaarden voor deelname…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief