Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen

Win een Passport to Paradise op Boot

Een reis winnen naar het paradijs? Het kan! Kom op Boot Düsseldorf naar Murex Dive Resorts en doe mee aan de quiz. Misschien win jij het Passport to Paradise.


Passport to Paradise is een unieke duikervaring waarmee je drie verschillende duikbestemmingen in één reis kunt ontdekken. Keuze uit 150 duiklocaties en met naadloze bootduiktransfers van resort naar resort hoef je geen duikmateriaal te drogen en in te pakken, heb je geen verspilde transferdagen, maar kun je gewoon ontspannen, genieten en duiken, duiken en duiken….

Noord-Sulawesi ligt in het Indonesische deel van de Coral Triangle en is een droombestemming voor iedere duiker. Indonesië heeft meer dan 500 koraalsoorten (dat is 75% van alle koraal soorten van de wereld) en meer dan 3000 verschillende vissoorten. In Indonesië kun je ook 6 van de 7 zee schildpaddensoorten zien en meer dan 30 soorten zeezoogdieren migreren via Indonesië. Een derde van alle dolfijn- en walvissoorten noemt Indonesië thuis. Ontdek de gigantische drop-offs van Bunaken Nationaal Park, word gehypnotiseerd door de meest kleurrijke koraalriffen van het eiland Bangka en laat je betoveren door de beste ‘muck’-duiken ter wereld in Lembeh Strait.

Bezoek ons het eerste weekend van februari tijdens BOOT Düsseldorf (Stand G58 in Hal 11) en neem deel aan onze prijsvraag. Een gelukkige deelnemer zal een Passport to Paradise pakket 9 nachten / 15 duiken winnen. De 9 nachten worden verdeeld over de 3 resorts met 5 duiken op iedere locatie. Transfers over land en overnachtingen met volpension zijn inbegrepen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief