Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Wild Water bestaat 16 jaar en viert dat op Duikvaker!

Wildwater bestaat 16 jaar. En dat zul je merken op Duikvaker – aanbiedingen én kans op een duikreis! 

16 jaar ervaring en expertise in duikvakanties. Je kan op onze stand terecht voor de klassiekers en de mooiste plekjes ter wereld. Voor elk budget. Van supervoordelige last minutes en aanbiedingen, tot exclusieve once in a lifetime groepsreizen en avontuurlijke duikexpedities of een unieke begeleide Wildwater duikreis, die je nergens anders kan boeken.

Jouw bucketlist begint bij Wildwater… en al zeker als je plant om (terug) te gaan duiken in Egypte. Ga je liever voor mantaroggen en groot leven (zoals verschillende soorten haaien) tijdens een live-aboard-avontuur in de Malediven? Verkies je een duikcruise avontuur met de Ilike Liveaboard doorheen het wondermooie Indonesië? Droom je meer van een duikresort of rondreis in Bali & Lembongan? Denk je aan islandhoppen in de Filipijnen? Ontdek de schoonheid van Jordanië onder en boven water. Ben je onderwaterfotograaf en wil je een workshop volgen, onder leiding van een succesvolle masterfotograaf?

Dit kan allemaal. Maar er is meer…

Bezoek Wildwater op Duikvaker en win!
Je maakt kans op een ILIKE INDONESIA TRIP NAAR KEUZE ter waarde van 3500 euro*

*Voorwaarden en info beschikbaar op de Wildwater stand tijdens de beurs.

https://www.wildwater.be/

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Dit bericht delen

Wild Water Duikreizen
Wild Water Duikreizen

Wild Water is intussen 15 jaar toonaangevend voor wat betreft organisatie van duikreizen wereldwijd! Van liveaboards en hotels, tot expedities en groepsreizen. Van low budget tot de meest exclusieve luxe-vakanties. Van toegankelijke bestemmingen dicht bij huis, tot de moeilijkst bereikbare uithoeken ter wereld. Tracht niet te weerstaan aan de lokroep van de ontelbare riffen die wachten om bewonderd te worden! Ontdek samen met Wild Water uw droombestemming!!! www.wildwater.be

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *