Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Ruud de Groot – Cavalaire sur Mer

Het Open Water Diver-brevet is gehaald. Ruud en Shelly de Groot vertrekken op vakantie naar Frankrijk, waar -natuurlijk!- gedoken wordt.


Datum: juni 2016
Duiklocatie: Cavalaire sur Mer

duikreport-call-to-action-350x85

RuuddeGroot_bootRuim 2 weken na het behalen van ons OWD-certificaat gingen we op vakantie naar Cavalaire sur Mer in Zuid-Frankrijk. Via internet ontdekte Shelley en ik Tiki Dive. Via e-mail had ik In Nederland al contact gehad met Pierre Onclercq, die samen met Vincent de duikclub leidt, en gevraagd naar de mogelijkheden, rekening houdend met onze certificering OWD.

Omdat het onze eerste vrije duik was, vroegen wij of er een instructeur mee wilde gaan. We waren best wel gespannen toen Pierre ons logboek bestudeerde op zijn jacht, en ons voorbereidde op de eerste duik in Frankrijk.

Vinkeveen vonden wij al mooi maar hier werden onze stoutste verwachtingen nog overtroffen. Wow, wat een geweldige ervaring, dit was volop genieten. Onder begeleiding van Pierre en Vincent hebben wij met volle teugen genoten van de mooie onderwaterwereld.

RuuddeGroot20160622TikiDiveCavalairesurMerMurene-39160 RuuddeGroot2016rif
RuuddeGroot_20160622_Cavalaire2 RuuddeGroot_20160622_Cavalaire1

Prachtige onderwaterlandschappen, veel verschillende soorten vis, murenes, steenvis, inktvis, etende plantjes, wrak Ramon Membru, alles gespot met onze privégidsen Pierre en Vincent.

Al duikend en filmend konden we steeds meer genieten van al dat moois waarin wij zweefden……….we waren besmet met het duikvirus!

Uiteindelijk hebben wij in totaal 3 prachtige duiken gemaakt met Tiki Dive. Volgend jaar weer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief