Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Wie wint de DuikeninBeeld Publieksprijs ONK2019 – Stem nu!

Welkom bij de eerste stemronde van de DuikeninBeeld Publieksprijs ONK 2019. Jij bepaalt samen met de andere stemmers welke tien foto’s doorgaan naar de finale.

In juni en september hebben onderwaterfotografen deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie in Zeeland en in zoet water, dat georganiseerd wordt door de NOB in samenwerking met Aquashot.

Een vakjury buigt zich over de foto’s die de deelnemende fotografen hebben ingeleverd. De juryleden bepalen wie de kampioenen van 2019 worden. Dit wordt op 30 november bekendgemaakt.

Maar wat zijn jouw favorieten?
Ook het publiek kan een favoriet bepalen. Speciaal voor de publieksprijs hebben de deelnemers een foto geselecteerd die meedingt naar de DuikeninBeeld publieksprijs. En zoals de naam al zegt, het is een prijs die door het publiek, onder andere door jou, wordt toegekend. Dus kan er gestemd worden. Dit gebeurt in twee rondes:

Tom Van Hout won in 2018 de Publieksprijs.

Stemronde 1 loopt van 11 november tot en met 24 november 2019. Je kunt stemmen op alle foto’s in deze galerie. Maar per foto één keer per IP-adres.* De tien foto’s met de meeste stemmen gaan door naar Stemronde 2.

Stemronde 2 is op 30 november van ca. 19.45 uur tot 20.45 uur tijdens de prijsuitreiking in De Meern. Het maakt niet uit waar je bent – thuis of in de zaal. In deze ronde heb je in totaal één stem per IP-adres*. Je kunt dus alleen op je absoluut favoriete foto stemmen. De winnaar wordt dezelfde avond bekendgemaakt.

Let op!
Als je de galerie opent, zie je miniaturen van de foto’s. Klik op een miniatuur om de foto in zijn geheel te openen en te stemmen. Je kunt vervolgens door de diavoorstelling heen lopen.

*Als je meerdere foto’s mooi vindt, kun je in de eerste ronde op meerdere foto’s stemmen. Maar… als bijvoorbeeld een huisgenoot of collega gebruikmaakt van internet via hetzelfde IP-adres en op dezelfde foto’s wil stemmen, dan lukt dat niet. In dat geval zou de tweede stemmer bijvoorbeeld via 3G of 4G op een mobiel apparaat kunnen stemmen. Deze IP-beperking is ter beveiliging tegen bots.

Dit bericht delen

Avatar
Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

1 reactie

  1. Avatar

    Het is weer een mooie verzameling foto’s uit het ONK2019!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *