Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Natuur

Wie heeft de mooiste kerstboom?

We zijn op zoek naar de mooiste kerstboom! Heb jij foto’s van de schattige kerstboomwormpjes of misschien ook wel van een dennenboom onder water? Doe mee!

Kerstboomwormen

Mijn tijdlijn op Facebook loopt vol met kerstbomen van vrienden en bekenden. Zilver, blauw, goud, rood… de creativiteit rond kerst kent geen grenzen. En ondanks dat ik voor het eerst in mijn leven een kerstboom heb die recht staat, en waarvan ik denk ‘best aardig’, post ik geen foto in de sociale media. Ik vind andere ‘kerstbomen’ namelijk vele malen mooier…

Bij DuikeninBeeld gaan we dan ook op zoek naar de mooiste kerstboom! Maar dan wel de kerstboom onder water. Dat kunnen de kerstboomwormpjes zijn die in alle kleuren van de regenboog op de riffen prijken, maar ook de dennenboom die ooit in de plas bij jou om de hoek op de bodem is geplaatst.

Plaats je kerstboom!
Laat jouw kerstboom zien! Upload je onderwaterfoto in je album in de galerie op DuikeninBeeld en geef hem de tag ‘kerstboomworm’ of ‘kerstboom’ (als het een echte boom is) mee. Op Tweede Kerstdag maken we de favoriet van de redactie bekend: de DuikeninBeeld-kerstboom van 2016! De maker krijgt een leuke prijs.

Nog geen album?
Heb je nog geen album, vraag dan snel een account aan, zodat ook jij je kerstboom- en andere foto’s kunt uploaden.

Benieuwd naar de kerstbomen in de fotogalerie? Klik hier.

Dit bericht delen

Linda Ferwerda
Linda Ferwerda

Oprichter en maker van DuikeninBeeld met een passie voor duiken en schrijven. Waarom werken aan DuikeninBeeld zo leuk is? Omdat het voor én door duikers is!

2 reacties

  1. Wat een leuke actie! Gelijk mijn kerstboompje geupload. 🙂 Fijne feestdagen iedereen!

    REAGEREN
  2. Hier wilde ik aan meedoen Linda 😉

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *