Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Wie gun jij een kerstcadeautje?

 Ontvang jij de nieuwsbrief van DuikeninBeeld? Ja! Dan maak je kans op een cadeautje. Sterker nog, ook je buddy maakt kans op een aardigheidje onder de kerstboom.

Foto: Ab van Lenten

Wat moet je doen om kans te maken?

Vertel ons onder aan deze pagina welke buddy een cadeautje verdient en waarom. Zorg wel dat je reageert met het e-mailadres (wordt niet openbaar weergegeven!) waarop je de nieuwsbrief ontvangt. Je kunt natuurlijk ook inloggen als je een eigen account hebt – nog makkelijker!

Op 18 december maken wij de winnaars bekend. Als je gewonnen hebt, ontvang je van ons per e-mail bericht.

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

22 reacties

 1. Ik gun mijn buddy Marion Wiggers een cadeautje omdat ik, een ervaren ex- instructeur, haar heb overgehaald op hogere leeftijd het duikbrevet te halen en wij nu samen de wereld over duiken! Marion voelt zich als een vis in het water en heeft inmiddels al vervolgopleidingen gedaan. Chapeau Marion!

  REAGEREN
 2. Mijn duikmaat Wil. Zonder hem had ik zeker niet zoveel binnen- en buitenlandse duiklocaties bezocht. Een vaste duikmaat is ideaal omdat je elkaars wensen en gewoontes kent. We hebben veel duiken gemaakt maar op het ogenblik komt ef weinig van terecht. Vooral vanwege de werkdruk bij Wil. Maar we hopen binnenkort weer vaker samen duiken te kunnen maken

  REAGEREN
 3. Mijn duikmaatje verdiend een duik vakantie.
  Waarom?
  Omdat ze dag en nacht haar partner met ms verzorgt en haar oude moeder en oude schoonmoeder plus nog een hulphond die al aardig op leeftijd is.
  Een vakantie om er eens lekker uit te zijn.

  REAGEREN
  • Dag Willem.
   Dat is zeker een vakantie waard een dikke vakantie zelfs.
   Een bedrijf van mij wil haar dan ook een wekend gratis in onze Hotel appartementen aanbieden. Bloemendaal aan zee de schitterende Noordzeekust van Nederland.
   Neem contact op met de.
   IDD / IADS

   REAGEREN
 4. Mijn duikmaat Roel Verhoeven verdient een cadeautje voor de prachtige duiken die we samen dit jaar mochten delen. Maar ook en vooral voor de niet aflatende inzet als onze Voorzitter van ons duikclubje en ons allen de grootste motivatie schenkt ons allen aan het duiken te zetten. Een voorbeeld voor allen onder ons 😉

  REAGEREN
 5. Mijn buddy Anja van Dijk (die nog steeds nat duikt brrrrr).
  We duiken veel samen (omaduiken, je moet ons soms zien tobben bij een uitstap en het aandoen van de vinnen, haha) Ze zal altijd overal mee helpen!.
  Ze heeft pas geleden mijn camera (pas nieuw) teruggevonden, die kennelijk niet goed aan mijn uitrusting heeft vastgezeten.
  We waren er uit en ik mis de camera, die er net onderwater nog was, terwijl we bijna weer beneden aan de dijk stonden.! Ik was eigenlijk te moe van dat geklim om weer met vol gewicht omhoog te gaan. Maar Anja doet het! Ze vindt mijn camera! Ik kon haar wel zoenen. Nogmaals veel dank dat jij wel de moed had om weer die trappen op en af te gaan in volle uitrusting, je bent SUPEROMA!

  REAGEREN
 6. Ik gun Richard Kooistra van harte een kerst kadootje ,hij is nu al vier jaar met veel vallen en opstaan bezig om zijn instructeursdiploma te behalen.
  Hij doet zijn uiterste best en wil heel graag maar het komt door een povere begeleiding maar niet van de grond , neem mijn petje af voor zoveel doorzettingsvermogen ,menigeen was allang gestopt.

  REAGEREN
 7. Arthur Palache, onderwater topfotograaf, leverde een bijzonder waardevolle bijdrage aan de introductie van de duiksport bij kinderen. Spontaan maakte hij ALLE onderwater-foto’s voor mijn “onderwaterspelenboek” SNORKELDUIKEN. Daarvoor kwam hij DRIE maal van Naaldwijk naar Gemert. Totaal 840 kilometers! GRATIS…..voor nob!! Dáárom voor hém een dik verdiend cadeau!!

  REAGEREN
 8. Leo van den Broek,
  omdat deze man zo ontzettend veel pech heeft gehad in zijn leven en toch altijd
  een fantastische buddy is. Ik schreef reeds over hem voor “de reportage”.
  Gehandicapt en toch samen zo veel mooie duiken in binnen en buitenland.
  Leo bedankt en ik hoop dat ze jou met iets onder de kerstboom belonen.

  REAGEREN
 9. Ik gun Hans Kershof een kerstcadeau als goed maker voor het missen van de mooie duiken in Indonesië omdat hij de tweede dag al ooronsteking kreeg. Hij heeft dus 1,5 weken niet kunnen duiken.
  Tevens kan hij nu niet duiken vanegen een gebroken arm.

  REAGEREN
 10. Mijn vrouw Rachel heeft volgens mij wel een presentje verdiend. Ze heeft dit jaar haar 100ste duik gemaakt, en al deze duiken hebben we samen gemaakt. Hopelijk zullen er nog vele volgen!

  REAGEREN
 11. Mijn allerbeste buddy en “duikmama” Lilian Dohmen verdient wat mij betreft absoluut een cadeautje onder haar kerstboom.
  Na onze eerste ontmoeting afgelopen voorjaar, ontstond er al heel snel een bijzondere band tussen ons. Zowel boven als onder water alles tegen elkaar kunnen zeggen en aan 1 blik genoeg hebben om te snappen wat de ander bedoelt, dat heb ik nog niet vaak zo snel met iemand meegemaakt. We hadden elkaar pas een paar keer gesproken, toen we besloten om samen op vakantie te gaan naar de Photo Experience onder leiding van Edwin van der Sande in Manado, Indonesië; het voelde goed, dus het zou wel gaan werken samen, zo redeneerden we. En of het werkte! (zie https://duikeninbeeld.tv/duikreporter-hoe-raar-kan-het-lopen/)
  Lilian kreeg me ook zover om afgelopen voorjaar voor het eerst in Nederland te gaan duiken en sindsdien lagen we bijna wekelijks samen onder water in onze “thuishaven” de Boschmolenplas. Samen de drukte van ons dagelijks bestaan even achter ons laten, om na een uur met een grote glimlach op ons gezicht weer boven water te komen.
  We hebben al vele mooie duiken samen gedeeld. Lilian haar 1000e duik (!) vierden we samen in Indonesië. En natuurlijk was ze ook bij mijn 100e duik, die we samen in Egypte beleefden. Het zou trouwens niet veel gescheeld hebben, of die 100e duik van mij was er door een heftige stromingservaring een paar dagen eerder, nooit gekomen. Maar dankzij haar niet aflatende steun en haar enorme overtuigingskracht, kreeg ze me zo ver toch weer onder water te gaan en werd duiken gelukkig weer genieten.
  Lilian maakte me niet alleen wegwijs onder water, ze geeft me ook wijze levenslessen en heeft me daarnaast inmiddels een solide basis binnen onze duikvereniging (Duikteam Nederweert) bezorgd.
  Ze is een steun voor me wanneer ik die nodig heb, een stimulans en een maatje.
  Gisteren nog, zei iemand: jullie zouden wel moeder en dochter kunnen zijn. Nou dat zijn we: duikmoeder en -dochter!
  Om haar te bedanken voor al dit moois, gun ik haar een mooi cadeautje onder haar kerstboom.

  REAGEREN
 12. My Buddy Chris Van Kersavont alias De Kriek. Begin november 2017 gingen we een week duiken in Hurghada waar we 13 duiken deden. Voor mezelf was het 2 jaar geleden dat ik in Egypte was nadat ik in 2015 longkanker overwon (30% van mijn linker long werd verwijderd), ook onderging ik in juni 2017 een ooroperatie (gaatje in trommelvlies). My Buddy gaf me het nodige vertrouwen, praatte op me in wanneer ik onzeker was en deed alles om me op men gemak te stellen! Een echte Buddy, Thanks Kriek!

  REAGEREN
 13. Voor mij verdient mijn buddy Petra Zondervan dit cadeautje. Met haar onder water gaan in Zeeland betekent voor mij gegarandeerd weer schitterende videobeelden. Terwijl ik film gaat zij verder op zoek naar nieuwe objecten die elke duik met haar tot een unieke belevenis maken. We vierden dit jaar onze 50e duik samen en ik hoop dat er nog veel zullen volgen!

  REAGEREN
 14. Mijn buddy Laurie van Rijn verdient een cadeautje. Ooit zijn we samen begonnen met het halen van de open water opleiding. Door twee zwangerschappen en daarna het managen van een gezin met jonge kinderen is het duiken bij haar op een laag pitje geraakt. Mij gaf ze echter de kans om lekker door te blijven duiken terwijl zij voor de kids zorgde. Met de steun van het thuisfront ben ik inmiddels opgeleid tot assistent instructeur. Het verschil in onze logboeken is opgelopen tot zo’n 400 duiken, maar een paar keer per jaar duiken we gelukkig nog samen. Als bedankje, voor alle tijd die ik onder water heb mogen doorbrengen, verdient ze echt wat moois onder de kerstboom!

  REAGEREN
 15. Het is lastig om een iemand aan te geven als je zoveel leuke en aardige buddies hebt om mee te duiken. Maar als ik er dan toch een moet kiezen, dan kies ik voor Arnout Dalkman. Net is niet alleen het super relaxed onder water liggen met hem, maar ook de goede en diepgaande gesprekken over de zin en onzin van duikregels, opleidingen en aanverwante zaken. Een inspiratiebron pur sang voor mij.
  Op naar de volgende plons.

  REAGEREN
 16. Ik draag mijn buddy Marten voor. We zijn samen begonnen met duiken zo’n 7 jaar geleden en hebben samen heel wat duiken gemaakt. Hij zet zich ontzettend in voor onze club: hij zit in de evenementen commissie die 5 keer per jaar duikweekeinden organiseert, is nu zelfs instructeur en geeft les binnen de club en maakt van ieder duikweeineind een feestje!

  Hij is iemand op wie je kunt vertrouwen, zowel boven als onder water, en die iemand leert om goed en zelfstandig te duiken en te leren in plaats van “achter de instructeur aan te zwemmen”.

  Marten is een enthousiaste duiker, met wie ik nog veel duiken hoop te maken!

  REAGEREN
 17. Of het nu voor, tijdens of na de kentering is, René van Zweeden verdient een cadeautje. Onder alle omstandigheden houdt hij zich aan de afspraken (lastig, Theo Vd Kamp is eigenlijk meer, vaker mijn buddy maar hij krijgt vaker een schouder klopje 😅). Als we afspreken vind ik duikt hij ook voor mij. Ik fotografeer en wil graag iets zien (slakje…) of het zicht nulbl of 1m is, René vindt 99% wat ik zelf niet vind en dan heeft hij nog een oog beperking en ondanks dat echt bijzonder. We raken elkaar niet kwijt, ondanks hij links, rechts onder, boven zoekt. Kortom hoop ook met hem (en zeker andere buddies) nog vele duiken te maken. Na de duik vaak soep of koffie, top.

  REAGEREN
 18. Ik draag dan mijn vrouwtje Lia voor. Ze is een schat, fanatiek duikster en doet erg veel voor onze club Passion4diving.
  Alhoewel ze niet altijd mijn buddy is, duik ik graag met haar en ze vindt altijd de mooiste objecten en beestjes, die ik dan
  kan filmen. Dus daarom

  REAGEREN
 19. Fons Herbrink, omdat het een buddy uit duizenden is.
  Altijd een goed humeur, hij brengt me (bijna) altijd naar de duikplaats, is heerlijk rustig onder water. en gezellig boven water.
  En misschien wel het belangrijkste, als ik te water ga met mijn droogpakrits volledig open!!!!! lacht hij me niet uit 😉
  Kortom, een kerstcadeau waard!

  REAGEREN
 20. Mijn maandagochtend en ONK buddy Lia van der Laan verdient echt een kerstcadeautje onder de boom. Ze is de geduldigste buddy ook al lig ik een half uur bij een visje om te fotograferenen ze vind de mooiste dingen onderwater om op de foto de te zetten. Daarnaast is ze drijvende kracht van onze duikclub Passion4Diving waar ze zich met en hart en ziel voor in zet. Ze springt in de bres als het over duiken gaat op het eiland Tholen waar ze de vinger aan de pols houd als het over duikzaken gaat in deze gemeente. Ze is dus gewoon een top buddy!

  REAGEREN
 21. Ik gun mijn buddy en tevens mijn zoon, Gillian, het kerstcadeau. Dit omdat hij mij steeds helpt, sinds mijn knie operatie, om mijn palmen aan en af te doen alsook met het in en uit water te gaan op moeilijk begaanbare plaatsen. Sinds enkele jaren vormen wij alzo een echt buddy team. Thanks a lot.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten