Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Wetpixel shootout – Gulen versus Lembeh

Van 15 tot en met 23 juni vindt er voor de tweede maal een bijzondere shootout plaats: Gulen Dive Resort in Noorwegen neemt het op tegen Lembeh Dive Resort!

Luc Rooman behaalde met deze foto een eerste plaats in de 2016 editie.

Twee continenten, twee halfronden, twee klimaten en één winnaar!

Twee teams onder leiding van wereldberoemde onderwaterfotografen nemen het tegen elkaar op. Elk team krijgt te maken met unieke uitdagingen, zowel in het koudere water van Noorwegen als in het tropische water van Indonesië. De illustere teamcaptains tijdens deze shootout zijn Keri Wilk en Alex Mustard. Beiden zullen de fotografen in hun team voorzien van slimme tips met als doel het creëren van prachtige onderwaterfoto’s van bijzondere omgevingen en natuurlijk de teamwinst!

Aan deze wedstrijd die dit jaar voor de tweede maal wordt georganiseerd door Wetpixel, kan jij meedoen! Zowel voor het Noorse als voor het Indonesische team worden nog fotografen gezocht. Geïnteresseerd? Neem contact op met het resort van je keuze!

Tijdens het event zal Wetpixel live verslag doen. Dit zal via diverse internationale duikmedia te volgen zijn, ook op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief