Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Wendy Versluis – Magic Oceans Deel 1

Datum Sept 2015
Locatie Bohol Filipijnen

 

Een duikvakantie in een nieuw resort op het Filipijnse eiland Bohol, vastgelegd met een nieuwe camera. Geniet mee van dit Duikreport van Wendy.

In September 2015 hebben we met z’n zessen een ongelofelijk mooie duikvakantie beleefd! We verbleven een goede week in het pas geopende Magic Oceans op het eiland Bohol, en daarna nog een week in Magic Island op het eiland Cebu, waar Willem en ik al 2 keer eerder verbleven.

We werden van harte welkom geheten door de Nederlandse eigenaren Arie en Desiree, Eef de manager van Magic Oceans en het voltallige personeel. Wat hebben we een prachtige duiken gemaakt, met daar omheen het behulpzame en vriendelijke personeel, bootjongens en divemasters van de resorts Allemaal zo goed geregeld! Het Magic Oceans resort ziet er schitterend mooi uit, met ruime huisjes rondom het zwembad, en het Magic Island resort was voor ons een soort thuiskomen. Heerlijk relaxed allemaal, en we komen zeker nog een keer terug! Ik heb geprobeerd dit vast te leggen met m’n pas gekochte GoPro…… Meerdere delen volgen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief