Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Fotowedstrijden

Welke foto wint Dynamische fotowedstrijd 2016 op Facebook?

Nancy van Olffen-Bonaire 1e prijs buitenland Duikvaker 2016

Na Duikvaker ging de Dynamische Fotowedstrijd van DuikeninBeeld op Facebook door. Welke foto is de favoriet van het Facebook-publiek?

De Dynamische Fotowedstrijd vond dit jaar voor de derde keer plaats op Duikvaker. De bezoekers aan de jaarlijkse duikbeurs bepaalden elk uur welke foto’s er op de grote fotowanden op de stand van DuikeninBeeld te zien waren. De vakjury koos aan het einde van elke beursdag de dagwinnaars in de categorie In Nederland en Buiten Nederland. Het resultaat was een veel bezochte tentoonstelling met prachtige foto’s!

Na Duikvaker werd de wedstrijd op Facebook voortgezet. Via de DuikeninBeeld-pagina konden de foto’s geliked worden. De foto met de meeste likes wordt uitgeroepen tot Facebookwinnaar. En ook voor de stemmer is er een prijs te winnen.

And the winner is…. Nancy van Olffen! Zij werd ook al door de vakjury tijdens Duikvaker tot winnaar verkozen en valt dus dubbel in de prijzen. Ze wint met haar foto een waardechèque voor een cursus Beeldbewerking of PEN/OMD bij Onderwaterhuis.NL. Gefeliciteerd, Nancy!

Maar er is nog een winnaar. De winnende stem is uitgebracht door Saskia Hes. Zij krijgt van het Duikhuis een Xcel shorty.

Wil je alle foto’s nog eens op je gemak bekijken, klik dan hier.

Wij bedanken alle fotografen, alle bezoekers aan Duikvaker, alle stemmers en al onze partners (zie onder). Zonder hen was de Dynamische foto-expo en -wedstrijd niet zo’n succes geworden!
Tot 2017!

duikvaker logo logo Onderwaterhuis.NL finallogo_witte_achtegrond_1kleur

   Canon_logo Inktjetwinkel.nl_logo_FC    Logo Dutch Shark Society  logo-handboek-digitale-onderwterfotografiehet duikhuis logo

2 reacties

  1. Gefeliciteerd, Nancy en Saskia!

    REAGEREN
  2. Jullie ook bedankt, Onderwaterhuis bedankt weer voor deze mooie prijs!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief