Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Weefine Smart Focus 800FR – een multifunctionele en compacte lamp

Multifunctioneel en compact! Dat is de Weefine 800FR lamp – het is niet alleen een focuslamp, maar ook een kleine videolamp.

Weefine 800Fr duiklampDe Weefine 800FR lamp heeft in de wide stand een hoek van maar liefst 100 graden. Hierdoor is hij naast een focuslamp ook prima te gebruiken als kleine videolamp voor een compacte videoset. Door een simpele druk op de knop schakelt de lamp om naar de auto off functie en is de lamp (met zowel rood als wit licht) te gebruiken als focuslamp.

Met de meegeleverde li-ion accu is de brandtijd ongeveer 90 minuten in de wide stand. De accu wordt geladen met een mini USB kabel en na 2,5 tot 4 uur is de batterij weer volledig vol.

De compacte lamp heeft een YS aansluiting en is dus te gebruiken met zowel een flexibele arm, als ball arm of shoebase. Geeft de lamp toch nog teveel licht? Je kunt het vermogen instellen (100%, 50% en 25%).

Bescherming tegen oververhitting
De lamp schroeft automatisch het vermogen terug naar 50% als de omgevingstemperatuur boven de 50 graden komt.

Veiligheidsmodus
Wanneer de accu bijna leeg is, wordt het vermogen van de lamp gereduceerd naar 20%. Je kunt de lamp dan nog ongeveer 10 minuten gebruiken.

Meer info….

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief