Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

We werken aan een nog leuker DuikeninBeeld

Vandaag is DuikeninBeeld enkele uren ‘uit beeld’ geweest. Waarom? We willen DuikeninBeeld nog leuker maken.

Foto: Marloes Otten

De afgelopen tijd is er buiten beeld hard gewerkt aan een platform dat ons in de toekomst nog meer mogelijkheden zal geven om door te groeien. Vandaag zijn alle veranderingen in de website geïntegreerd. De meeste verbeteringen hebben plaatsgevonden aan de ‘achterkant’. Als gebruiker zal je daar nu nog niet heel veel van merken.

Wat je als gebruiker wel merkt?

Duikreport uploaden – Je kunt nu nog makkelijker een Duikreport uploaden en bijvoorbeeld zelf bepalen waar in het Duikreport je foto’s wilt plaatsen. Misschien even wennen voor doorgewinterde Duikreporters, maar in een korte handleiding leggen we uit hoe je het doet.

Reageren op artikelen, foto’s en nieuws – Deze functie was er al, maar nieuw is dat je nu als maker van het artikel of de foto per e-mail een melding krijgt zodra iemand reageert. En ook de andere mensen die reageren, krijgen bericht wanneer er weer een reactie komt – ook al is dat weken later!

Zelf een account openen – Je kunt je nu helemaal zelf registreren en ook je eigen wachtwoord bepalen. Het enige wat wij dan nog moeten doen, is je als nieuwe gebruiker accepteren – dat laatste is nodig omdat we spammers en bots buiten willen houden.

Nieuwsbrief – Vanaf nu kun je je via de website ook weer voor de nieuwsbrief aanmelden en meteen aangeven waar je in geïnteresseerd bent.

– En niet onbelangrijk… de website is weer een stukje sneller!

Dus… probeer het eens uit!

Overigens… hoe zorgvuldig we het ook hebben proberen te doen en na alle checks door vele mensen, kan het nog steeds zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. Kom je het tegen, stuur ons een berichtje. Dan zetten wij de programmeurs weer aan het werk.

Veel plezier op DuikeninBeeld!

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *