Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Wat is jouw mooiste duik?

Heb je ook zo’n zin om te duiken? En denk je terug aan al die mooie duiken die je hebt gemaakt? Deel je herinnering en plaats het verhaal van jouw mooiste duik op DuikeninBeeld!

 

Foto: Ron Offermans

Wat is de mooiste duik die je hebt gemaakt? Waar was dat? In de plas om de hoek? In Zeeland? In poolwater? Tropisch water? Of misschien wel in het zwembad? En waarom was de duik zo mooi?
Wij zijn op zoek naar jouw mooiste duik. Stuur nu je verhaal in – met of zonder foto’s en/of een filmpje! Want hoe leuk is het om anderen te inspireren en mee te laten genieten!

Hoe?
Zet je verhaal op ‘papier’ in 150 tot maximaal 500 woorden! Heb je er foto’s bij, dan kun je er één tot maximaal vijf bij plaatsen! Of misschien heb je wel een filmpje ervan gemaakt -zet dan ook de Youtube- of Vimeo-link erbij. Je kunt je verhaal mailen naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij zorgen dat je verhaal op DuikeninBeeld wordt gepubliceerd en in de sociale media wordt gedeeld. Bovendien gaan alle ingestuurde verhalen samen een prachtig online duik(vakantie)boek vormen.

Deze actie loopt tot 1 juni 2020 (verlengd!). Dan kiezen we de drie leukste/mooiste verhalen!

Wacht niet te lang! Zodra we de eerste binnen hebben, komt het verhaal online.

NB: kun je niet kiezen? Zijn er meer duiken die er voor jou uit springen? Dan mag je best meerdere verhalen insturen! Nog leuker!

5 reacties

  1. Hallo, ik heb vorig jaar mij ingelogd en een duikreport gestuurd over de zeepaardjes. Mag ik mijn verhaal nu gewoon doorsturen? En plaatsen jullie dit in vakken? En foto’s en link filmpje gewoon erbij ? Grt duikreporter Tony Coone

    REAGEREN
  2. Mag ik dit ook doen zoals vorige keer en zelf mijn vakken vullen met tekst en foto’s en onderaan mijn link filmpje ?

    REAGEREN
  3. Ok , ga ik dan via mail mijn verhaal doen.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief