Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Vrolijk geel onder water

Geel is de kleur van Pasen én van het voorjaar in het algemeen! Wij zochten een paar gele producten voor je uit.

 

Legend octopus_AqualungMares_Rover_octopusEén duikproduct is bijna altijd geel… veilig geel vanwege de goede zichtbaarheid onder water – dé octopus!
Bijvoorbeeld de Legend van Aqualung: pneumatisch gebalanceerd, met Venturi-hendel ter voorkoming van blazen en zeer geschikt voor kouder water. Of de Mares Rover octopus met zijn opvallende gele deksel, VAD-systeem en Fluid Dynamic Deflector.
Meer over de Legend octopus van Aqualung…
Meer over de Mares Rover octopus…

Scubapro_Jetfin_geelScubapro heeft gele jetvinnen. De Jetfin die al meer dan een halve eeuw bestaat, is er naast vrolijk zwart ook in nog vrolijker geel. Kies voor kracht, duurzaamheid én goede zichtbaarheid onder water!
Meer over de Jetfin…

Tusa_Ceos_masker_geelHet Ceos masker van Tusa is er in vele kleuren, ook in het geel. Met het kleine volume, de anti-reflecterende glazen en de snelsluiting een comfortabel masker met een goede pasvorm.
Meer over het Tusa Ceos masker…

Scubapro_droge box_geel

Wil je spulletjes droog houden aan boord of aan de waterkant, dan is de gele droge box van Scubapro een optie! 21,5 x 15 x 11 cm groot.
Meer over de droge box van Scubapro…

geel Ocean Reef masker

Het Space Extender volgelaatsmasker uit de professionele lijn van Ocean Reef is er in diverse kleuren, ook in het geel. Goed beschermd onder water! Op het Extender frame kun je communicatie-units, speakers, lampen en camera’s monteren.
Meer over het Space Extender masker van Ocean Reef…

 

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief