Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen

Voor aanbiedingen én nieuws naar Thalassa Dive Resorts Indonesië

Natuurlijk staan Thalassa Dive Resorts Indonesië ook nu weer op Duikvaker. Mét aantrekkelijke aanbiedingen.


Voor een verblijf in ons groene Thalassa Manado en ons ‘beachy’ Thalassa Lembeh hebben we ook dit jaar weer aantrekkelijke aanbiedingen. Mocht je Sulawesi als duikbestemming nog niet kennen, kom langs en we vertellen je graag meer.

We introduceren ook het eerste Freediving Center in ons gebied, dat wordt geleid door de Indonesische kampioen Freediving Stanley Sradaputta. In april 2019 starten we ook met een, voor ons en jullie, nieuwe fotografieuitdaging, het ‘blackwater duiken’ en ‘bonfire duiken’. Weet je niet wat het is, binnenkort lees je er meer over op DuikeninBeeld en in het blad Duiken. Voor meer info of een directe boeking : www.thalassamanado.com

Kinderen

Op onze stand staan, zoals altijd, ook de vrijwilligers van onze stichting, die helpt zorg te dragen voor de educatie van de dorpskinderen in ons gebied. Ben je al sponsor of wil je dit worden, dan staan Paul, Yvonne en Rob je graag te word. Je kunt ook sponsoren door een gokje te wagen met ons ‘rad van avontuur’ of door een goed bod te doen tijdens een van de twee veilingdagen op het hoofdpodium van de beurs.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief