Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Volop in de voorbereiding voor Duikvaker

Het team van Duikvaker is druk bezig met de invulling van de duikbeurs die het eerste weekend van februari weer als vanouds plaatsvindt. Patrick van Brienen licht een tipje van de sluier op.

Februari is voor beursorganisator The Exhibition Company de start van het nieuwe beursseizoen. In korte tijd (anderhalve maand) staan er drie grote beurzen op de planning: de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs in Expo Houten, de BeBoSa in Duitsland en natuurlijk de Duikvaker, die ook in Expo Houten wordt georganiseerd.

Het is alweer de 31e editie van Duikvaker. De laatste beurs was vanwege corona kleiner dan je gewend was. Maar in 2023 zie je alle bekende exposanten plus veel nieuwe exposanten weer terug op de beurs. Als vanouds zijn alle hallen van het beursgebouw in gebruik en maken we er een bruisend duikspektakel van.

Duikvaker is meer dan alleen een duikbeurs. Natuurlijk, je kunt je duikuitrusting uitbreiden met materialen die je op de beurs kunt kopen. Maar daarnaast is het ook het meetingpoint van de duikbranche waar duizenden liefhebbers van de onderwaterwereld gedurende twee dagen bij elkaar komen. Duikvaker is bovendien het moment om inspiratie op te doen voor je volgende duikvakantie. Het is het punt waar je informatie krijgt over het vervolg van je duikopleiding en waar alle noviteiten van 2023 worden gepresenteerd. En tel daar de live muziek en foodpleinen bij op en Duikvaker is een ware en dynamische experience!

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een mooi programma. Daar vertellen we je later meer over. Maar een tipje van de sluier kunnen we al oplichten. Op de mainstage vertoont Rene van der Laan de documentaire ‘De Bergse Diepsluis’ met aansluitend een Q&A.  Pim van der Horst, Guy Thomas en Vic Verlinden geven presentaties en de Manta Trust bereidt op dit moment een bijzondere presentatie over manta’s voor.

Duikvaker vindt plaats op 4 en 5 februari 2023 in Expo Houten. Je bestelt je toegangsbewijs eenvoudig via www.duikvaker.nl. Tot 31 december geldt een vroegboekkorting van 20%. Alle informatie over de beurs lees je op de website.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief