Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Vlog ‘In de Noordzee’ – Duiken met zeehonden

Speels en nieuwsgierig – Melvin Redeker en Fiona van Doorn duiken bij Shetland met de zeehonden.

Bekijk deze prachtige nieuwsgierige zeehonden. Hoe ze ons onderzoeken in een poging uit te vinden wie we zijn en wat we doen. In eerste instantie verlegen, al snel zwemmen de zeehonden naar ons toe. Jonge zeehonden verkennen met hun mond en gaan achter onze vinnen aan. Wanneer de eerste zeehond dichtbij komt en je recht in de ogen kijkt, is het een intense en emotionele ervaring. De interactie met hen is fantastisch.

De Noordzeekust kent vele kolonies met zeehonden. De Noordzee is een belangrijk leefgebied voor deze prachtige dieren. Zowel de ‘gewone’ zeehonden als de grijze zeehonden zijn talrijk in de Noordzee. Elke ontmoeting vindt plaats op voorwaarden van het dier. Als ze niet in de stemming zijn om te spelen, dan kun je beter uit het water gaan of genieten van het andere moois onder water.


Stichting In de Noordzee is in de zomer van 2018 op expeditie naar Shetland. Je kunt Melvin en Fiona volgen in regelmatige vlogs. Wat komen zij onder en boven water tegen? Spectaculaire ontmoetingen? Je gaat het zien!

Alles over Shetland 2018…

1 reactie

  1. Prachtig! Daar word je toch blij van

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief