Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Vijf goede redenen voor een Passport to Paradise

Een Passport to Paradise – dat klinkt goed, toch? Heb je nog een goede reden nodig om te gaan? Wij hebben er vijf voor je!

Indonesien, Indonesia, Jewels of Indonesia, Travel , Reise
Variatie

Duik op de ongelooflijke drop-offs van Bunaken National Park, de kleurrijke pinnacles van Bangka en Lembeh Strait, de muckdiving-hoofdstad van de wereld, in één vakantie!

2. Groene zee schildpad in Bunaken Nationaal Park
Meer dan 1100 soorten vis!

Ervaar de diversiteit van de Koraaldriehoek met meer dan 1100 soorten vis, 500 soorten koraal en zes van de zeven soorten zeeschildpad die in de wereld voorkomen.

3. Zonsondegang Lembeh Resort
Pure verwennerij

Je verblijft in 3 verschillende topresorts waar je je helemaal kunt laten verwennen: Murex Manado met zijn tropisch tuin waar je één met de natuur bent, Murex Bangka met hagelwitte palmboomstranden en kristalhelder water aan je voeten en Lembeh Resort met zijn fabelachtige zonsondergangen waar volledig in de watten wordt gelegd.

4. Blue Ring Octopus uit Lembeh
150 verschillende duikstekken

Je vakantie is op voorhand al te kort. Er zijn maar liefst 150 verschillende duikstekken, waar je je na één duik echt nog niet verveelt.

Murex & Lembeh Resort boten
‘Duikend’ van het ene naar het andere resort

Naadloze verbindingen tussen de resorts. Met de boot verplaats je je van het ene naar het andere resort en onderweg maak je ook nog twee duiken. Net een gewone duikdag!

Vijf goede redenen! Er zit er vast wel een tussen die je kan overtuigen!
Wil je meer weten? Kijk op onze website.

Tot ziens in het Paradijs!

Murex Dive Resorts staat op BOOT 2017 in Düsseldorf (Hal 3 stand A16) en op Duikvaker 2017 (Hal 2 – stand van Dive and Travel).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief