Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Veilig opgeborgen

De huishoudelijke dienst van een resort in de Malediven deed wel een erg vreemde vondst in de villa van een Chinese gast. ’s Lands wijs, ’s lands eer? 

krab_MaledivenDe medewerker van het resort bracht na het schoonmaken van de villa ook de was terug. Terwijl hij deze in de kast legde, hoorde hij een vreemd tikkend geluid, dat uit het kluisje leek te komen. Ook de deur van de kluis bewoog alsof iemand van binnenuit er tegenaan duwde. Hij haalde zijn leidinggevende erbij. Maar… ze konden niets doen, het was immers de kluis van een gast.

Toen de Chinese gast in de villa arriveerde, kreeg hij het verzoek de kluis te openen. Een grote krab sprong eruit en verdween meteen onder het bed.
De Chinees had een krab op het strand gevangen en in zijn bad gezet. Maar het dier wist daaruit te ontsnappen. De volgende krab had hij dus maar veilig in de kluis opgeborgen.

Maar waarom ving de Chinees de krab, vroegen de medewerkers van het resort. Om te eten, aldus de gast. Hij had vanuit China een kleine rijstkoker meegenomen om de krab te bereiden.

Chinese gasten staan er in de Malediven om bekend dat zij krabben vangen. Met het oog hierop hebben veel resorts in hun beleid opgenomen dat dit niet mag en krijgen overtreders een boete. Ook deze Chinees moest 300 dollar betalen. De krab is overigens in de natuur teruggezet.

Bron: Maldives Finest

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *