Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Vechtende sepia’s

Een vroeg duikje bij de Bergse Diepsluis. Duikreporter Bert is getuige van een waar liefdesdrama. Kijk zijn film!

Roel-51693

Het is Vaderdag, prachtig weer dus de verleiding om te gaan duiken was heel groot. Als ik dan vroeg vertrek ben ik ook weer vroeg thuis. Ik kies vandaag Bergse Diepsluis uit als locatie. Hier hoef ik geen rekening te houden met de getijden, en misschien kom ik nog een sepia tegen!? Ik was inderdaad vroeg op de stek, zeven uur maar ik was niet als eerste. Ik ben er klaar voor: Eenmaal in het water viel het zicht tegen, ik ging naar de stokken waar ik al sepia’s gespot had: Niemand thuis. Ik maak nog een rondje en ik zie weer stokken en deze keer met 3 sepia’s: mazzel dus. De opnames die ik vandaag heb kunnen maken waren uniek: Een heus liefdesdrama met alle daarbij behorende elementen. Kijk zelf en geniet.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief