Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Vakantie-vibes op Duikvaker

Je duikvakantie begint op 4 en 5 februari op Duikvaker! Met tientallen reisaanbieders en duikcentra en resorts uit alle hoeken van de wereld waan je je al op vakantie.

Duikvaker 2016_Kreta

Wat staat er op jouw bucketlist voor 2017? Duiken met haaien, diepe wrakken verkennen, kleurrijke koraalriffen, imposante ijsschotsen, een duikvakantie met het hele gezin, duiken in tropisch Nederland? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op Duikvaker, het jaarlijkse duikevent voor de Nederlandse en Belgische duiker en snorkelaar.

Diversiteit
Duikreisspecialisten als Dive and Travel, EWDR en Diving Holidays presenteren hun reisprogramma voor 2017 en delen niet alleen informatie met je, maar ook hun eigen beleving.
Verkeersbureaus van onder andere Spanje en de Dominicaanse Republiek. Duikcentra en -resorts uit alle hoeken van de wereld zijn er op deze 25ste Duikvaker bij. Als geen ander maken ‘locals’ je warm voor hun duikgebied. Krijg je al zin?!

«Duikvaker is het vertrekpunt voor elke duikvakantie,» vertelt organisator Patrick van Brienen. «Reizen is niet los te denken van de duiksport en waar kun je dan ook beter inspiratie opdoen dan op Duikvaker!»

Duikvaker 2016_BonaireKies je route
In één Duikvaker-weekend ga je van Spanje naar de Malediven, maak je een omweggetje naar Mozambique, koel je af in Groenland en warm je weer op in Indonesië om uiteindelijk met een Polar neer te strijken op het Bonaire-plein… En dat is nog maar één van de ontelbare routes die je op Duikvaker kunt afleggen.

Compleet
Duikvaker is een compleet duikevent. Naast duikreizen vind je er de nieuwste materialen op de stands van merken en duikwinkels. Opleidingsorganisaties en duikscholen laten je zien hoe duiken nog leuker wordt. En je kunt je door sprekers op diverse gebieden laten inspireren voor nog meer duikavonturen.

Early bird!
Noteer 4 en 5 februari nu in je agenda. Je kunt al kaarten bestellen. Als early bird krijg je maar liefst 3,50 euro korting op de entreeprijs. Bestel je kaarten nu!

Duikvaker vindt plaats op 4 en 5 februari 2017 in Expo Houten. Blijf op de hoogte via de Duikvaker website, Duikvaker op Facebook en DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief