Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Ursuit droogpakken – voor elke duiker!

Ook in 2021 heeft Ursuit weer een prachtige collectie droogpakken voor elke duiker – van recreatief tot technisch em beroepsmatig. Echt Fins design en kwaliteit!

Hieronder zie je de droogpakken van Ursuit die in 2021 in de duikwinkels hangen – ze zijn gerangschikt op model. Als je met de muis over een pak beweegt, zie je de foto van het pak iets groter. Klik je erop, dan wordt een pagina met informatie over het pak geopend: het materiaal, de schoenen, de seals, de maten, de kleuren, accessoires, de geadviseerde onderkleding, de prijsklasse én een link naar de website van de fabrikant.

Prijsklasse A  < 1000 euro – Prijsklasse B 1000-1499 euro – Prijsklasse C >1500 euro

Speciaal voor Nederlandse en Belgische duiker

Nieuw in 2021 is de Softdura AMS Black/green, die helemaal is ontwikkeld voor de duiker die in eigen land onder water gaat. Er is nagedacht over de details én het pak is in vele maten op voorraad.

Wil je weten welk pak het beste past bij jou en de duiken die je maakt? Ga eens langs bij een Ursuit Dealer. Daar kunnen ze je advies op maat geven.

Gratis maatwerk tot 1 april 2021!

AmilcoSports, de importeur van de Ursuit droogpakken, heeft tot 1 april 2021 een heel speciale aanbieding voor je. Bestel je voor die datum een pak, dan is het maatwerk ter waarde van 250 euro gratis

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief