Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Ursuit droogpakken op Duikvaker

Droogpakken uit Finland! Voor elke duiker en elk type duik!

Ursuit heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van droogpakken voor duiken, immersion en alle andere watergerelateerde activiteiten. De droogpakken van Ursuit worden over de gehele wereld gebruikt door commerciële gebruikers, overheidsinstanties en consumenten.

Op Duikvaker vind je op de stand van Ursuit een grote verscheidenheid aan verschillende droogpakken. Je kunt je laten informeren over welk droogpak het beste bij jouw activiteiten past. Al je vragen worden door de mensen van Ursuit beantwoord,

Tijdens Duikvaker vind je Ursuit in Hal 1.

 

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief