Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Unieke voorvertoning van Wonders of the Sea 3D

De film verschijnt pas begin 2018 in de Nederlandse bioscopen, maar tijdens Film by the Sea is er een unieke voorvertoning van de film Wonders of the Sea 3D van Jean-Michel Cousteau en Arnold Schwarzenegger.


Wonders of the Sea 3D neemt je mee op een reis over en door de oceanen met Jean·Michel Cousteau en zijn kinderen Celine en Fabien. Er wordt gebruikgemaakt van nieuwe, baanbrekende 3D filmtechnieken zodat je de oceaan ziet als nooit tevoren.

Ook leer je over de gevaren die de wereldzeeën  bedreigen. Een duik in een virtuele onderwaterwereld  zonder nat te worden. De film is geproduceerd door acteur en voormalig gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger die hiermee een statement afgeeft tegen het anti-klimaatbeleid van President Trump.

De voorvertoning vindt plaats op zaterdag 16 september om half twee in de middag in de grote CCXL zaal in CineCity Vlissingen tijdens Film by the Sea.

Kijk onderaan de trailer!

  

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

1 reactie

  1. Vandaag gezien. Wauwww. Mooie 3d beelden. Prachtige duik opnames. Veel beelden om jaloers op te zijn: naaktslakken, blenny’s, koralen… De ontmoeting met de hamerhaai… Kippenvel 👌📸

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *