Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Unieke veiling en loterij op Duikvaker

Op de 25ste Duikvaker worden een unieke veiling en loterij gehouden ten bate van het scholenproject in Indonesië van Simone Gerritsen. Er kan geboden worden op prachtige reizen en producten, en er worden ook schitterende prijzen verloot.

IMG_0107Simone Gerritsen, bekend van Thalassa Dive Resort, zet zich in voor de community en heeft het scholenproject opgezet. De school is echter “arm”.

De door Simone opgerichte stichting “Kehidupan Anda” (dit betekent “jouw leven”) is in Nederland gevestigd en ondersteunt de school al 10 jaar. Deze stichting helpt waar het kan en meer dan 40 kinderen krijgen onder meer hun schoolgeld gesponsord via sponsorouders. Hierover kun je meer informatie krijgen op de stand van Thalassa Dive Resort.

Maar er is meer geld nodig. Daarom worden tijdens Duikvaker een loterij én een veiling georganiseerd. Voor 2 euro per lot kun je meedingen naar fantastische prijzen die zijn geschonken door bedrijven binnen onze duikindustrie. Scubapro, Cressi Sub, Suunto, SubLub, DuikeninBeeld, Wobbegong, Duikschool Amsterdam, Technical Dive College, Ron Offermans en de organisatie van Duikvaker zijn slechts een paar bedrijven die prijzen hebben gedoneerd voor de loterij. Deze vindt plaats op het podium op zaterdag en zondag om 16:00 uur.

Ook vindt er een fantastische veiling met gigantische prijzen plaats op beide dagen om 16:00 uur. Op zaterdag worden een reis op de Fiji Siren geveild met een waarde van 4150 euro en een verblijf voor 2 personen bij Thalassa Dive Resort Manado en Lembeh twv 1595 euro

Op zondag worden een prachtig masker van Ocean Reef twv 550 euro en een verblijf voor 1 persoon bij Lumba Lumba op Sulawesi compleet met duikpakket twv 565 euro geveild.

De veiling en loterij vinden op beide dagen om 16 uur plaats op het podium in Hal 1.

Bij vrijwel alle donateurs op de beurs kun je loten à 2 euro kopen voor de loterij – net zo veel als je wilt  – om een kans te maken op fantastische prijzen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief