Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen / Nieuws

Ultiem duiken en relaxen bij Siladen Resort & Spa

Wat denk je? Verdien jij wel een heerlijke duikvakantie in een boetiekresort in Indonesië? Ga dan op Duikvaker langs bij Siladen Spa & Resort.

Siladen Resort & Spa is een boetiekduikresort op Pulau Siladen, een weelderig tropisch eiland in het hart van het Bunaken National Marine Park. Dit beschermde gebied staat wereldwijd bekend om zijn onderwaterrijkdom en is het epicentrum van de mondiale mariene biodiversiteit ligt. Het internationale resort biedt gasten het meest aantrekkelijke, exclusieve en afgelegen comfort in Sulawesi plus onvergetelijk duiken en snorkelen met het 5-sterren PADI-resort. Dankzij de strategische ligging van Siladen Resort & Spa zijn meer dan 50 eersteklas duik- en snorkellocaties binnen handbereik.

In de spa van Siladen heb je alle gelegenheid om te ontspannen, te profiteren van traditionele behandelingen, je geest tot rust te brengen en je lichaam te verwennen. Geniet van rustgevende, opbeurende en herstellende therapieën die zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis en volledig natuurlijke ingrediënten. De aromatherapiebehandelingen van de spa gebruiken de beste oliën die exclusief op Bali worden bereid.

Krijg je al zin? Wij zijn op Duikvaker om je nog veel meer te vertellen en te laten zien. Kom je langs op stand 522?

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief