Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Steve Saenen – Todi indoor duikcentrum

Steve dook onder in de wondere wereld van TODI te Beringen. Ook nu weer nam hij zijn videocamera mee en legde zijn belevingen op film vast!


Datum: 20-2-2017
Duiklocatie: TODI

duikreport-call-to-action-350x85

Na 4 maand nog eens een duikje gemaakt in Todi.
En ik moet zeggen, ze hebben er iets moois van gemaakt.
Personeel was ook uitermate vriendelijk en behulpzaam. Doe zo verder!

Dit bericht delen

Steve Saenen

Mijn naam is Steve, 42 jaar en duik sinds 2012. Ik ben een duiker met een handicap (paraplegie), ook wel Wet Wheeler genoemd. Sinds 2 jaar ben ik begonnen met het filmen van mijn duiken, dit is een zeer fijne bijkomende hobby geworden. En bij deze wil ik die graag delen met andere collega duikers.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *