Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

TODI indoor duikcentrum

Een duik die in je logboek moet staan”…volgens Arnold. Zijn ervaring met het indoor duikcentrum TODI legde hij op film vast!


Datum: 12-2-2017
Duiklocatie:TODI – Beringen

duikreport-call-to-action-350x85

TODI indoor duikcentrum in Beringen België. Dit behoort in je duiklogboek te staan. We zijn er geweest met 27 duikclubleden van duikclub Haai Society (Schiedam) Het is niet goedkoop, maar je krijgt er wat voor. Een uiterst leuke ervaring wat je gedaan moet hebben.

Dit bericht delen

Arnold Mitgenberg

Hallo, ik ben Arnold. Menige sportduiker ken mij van het Oostvoornsemeer waar ik een duikcentrum beheerde van het helaas ter ziele gegane "Holland Diving". Een fantastische tijd (10 jaar) waar ik alle ondersteuning kon verlenen aan de sportduiker. Zelf duik ik al sinds 1978 en sinds 1981 maak ik video-films met name over het sportduiken en het leven onderwater. We begonnen met VHS en dan Super VHS gevolgd door HI-8 en eindigende tot vandaag de dag met K-4. Mijn laatste productie is van Sept. 2016 waar ik met een team een geweldige Live Aboard naar St.John Deep South meemaakte. Een film daarover deel ik nu met u via Duikeninbeeld. Veel kijkplezier gewenst!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *