Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Think Pink – stuur je roze foto’s in!

Voor de tweede keer kan je meedoen aan de fotowedstrijd Think Pink en kankeronderzoek ondersteunen. Stuur je roze foto’s in! 

 

Foto: Theresa Guise

Dive into the Pink organiseert in samenwerking met DPG – Dive Photo Guide – opnieuw de Think Pink fotowedstrijd. Voor het goede doel!

Met je foto’s die minimaal iets van roze in zich moeten hebben – of het nu zachtroze of fel fuchsia is, of je onderwerp roze is of dat er op de achtergrond een vleugje roze te zien is, het mag allemaal – steun je projecten op het gebied voor kankeronderzoek.  Dive into the Pink is een organisatie die in 2015 is opgericht door Allison Vitsky, een duikster en onderwaterfotografe die zelf borstkanker heeft gehad. Zij wilde eens op een andere manier geld inzamelen en organiseert deze fotowedstrijd.

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar toch… de prijzen mogen er ook zijn. De winnaar mag zes dagen verblijven in het Crystal Blue Resort in Anilao, Filipijnen. De tweede prijs is een zesdaagse Visayas Safari in de Filipijnen.

Wees snel!
Wil je meedoen en het goede doel steunen, kom dan snel in actie. De wedstrijd sluit op 6 juli. Klik hier voor alle voorwaarden en meedoen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief