Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Thematafel: Vintechnieken

Interessante mensen, leuke onderwerpen aan de DuikeninBeeld-thematafels op Duikvaker! Schuif aan bij Anne-Marie Bresser en kijk hoe jij met goede vintechnieken nog beter uit de voeten kunt.

Foto: JP Bresser

Als gepassioneerde duiker en instructeur probeert Anne-Marie Bresser haar enthousiasme voor het onderwaterleven en projectduiken door te geven aan andere duikers. En als instructeur voor GUE (Global Underwater Explorers) legt ze de lat hoog als het gaat om de juiste duiktechnieken aanleren en gebruiken, want zo kunnen we de onderwateromgeving beschermen. Ook als model voor onderwaterfoto-/videograaf JP Bresser zijn positionering in grotten en wrakken en het gebruik van vintechnieken om op de juiste plek voor een mooie foto te komen – en te blijven- super belangrijk.

Aan de thematafel over vintechnieken legt Anne-Marie de juiste techniek achter deze vin- en positioneringstechnieken uit en geeft ze je tips en tricks die je helpen om deze technieken onder de knie te krijgen. Voor elke duiker leuk!


Wanneer?

zaterdag 14:00 uur
zondag 14:30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Benieuwd naar de andere specialisten en hun onderwerpen aan de thematafels op de stand van DuikeninBeeld? Klik hier! Of houd onze Duikvaker-pagina in de gaten met al het nieuws rondom het leukste duikevent van het jaar.

Kaarten met 20% korting en kans maken op een Scubapro tassenset van 185 euro? Bestel nu met de promocode van DuikeninBeeld.

Tot Duikvaker!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief