Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Thematafel: Projectduiken voor iedereen

Interessante mensen, leuke onderwerpen aan de DuikeninBeeld-thematafels op Duikvaker! Schuif aan bij Cees den Toom en Cees Kassenberg en kijk, praat en luister mee hoe je mee kunt werken aan grote en kleinere projecten.

 

Foto: Cees Kassenberg

Kunnen alleen de meest ervaren, doorgewinterde, technische duikers mee helpen bij projecten? Die vraag beantwoorden Cees den Toom (Scuba-Academie) en Cees Kassenberg (Ghost Fishing) met een volmondig NEE!!! Elke duiker kan ook een projectduiker zijn, al kunnen de eisen per project natuurlijk verschillen.

Hoe kun je projectduiker worden? Hoe pak je het aan? En hoe documenteer je?

Cees & Cees zijn beiden bij vele projecten betrokken. Denk maar aan Ghost Fishing, het in kaart brengen van wrakken in de Vinkeveense Plassen. metingen en veel meer. Op basis van hun ervaring helpen ze je aan de thematafel op weg. En ja, of je nu een beginnende duiker met alleen een Open Water Diver brevet bent of een technische duiker die met trimix de diepten verkent, aan deze thematafel krijg je meer inzicht in wat je als projectduiker allemaal kunt.

Wanneer?

zaterdag 14:30 uur
zondag 14:00  uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Benieuwd naar de andere specialisten en hun onderwerpen aan de thematafels op de stand van DuikeninBeeld? Klik hier! Of houd onze Duikvaker-pagina in de gaten met al het nieuws rondom het leukste duikevent van het jaar.

Kaarten met 20% korting en kans maken op een Scubapro tassenset van 185 euro? Bestel nu met de promocode van DuikeninBeeld.

Tot Duikvaker!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief