Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Thematafel: Onderwaterfotografie en compositie

Leuke mensen, interessante onderwerpen aan de DuikeninBeeld-thematafels op Duikvaker! Schuif eens aan bij onderwaterfotograaf René Weterings en praat mee over compositie.

Wat maakt een goede foto nu zo aantrekkelijk? Een belangrijke factor daarbij is de gekozen compositie van de foto. Als onderwaterfotograaf ben je ontsnapt aan de zwaartekracht, dat geeft je een groot voordeel. Je kunt een onderwerp vaak van voor, achter, onder en van boven benaderen.

Maar hoe deel je de vlakken van de foto dan in? Hoe maak je gebruik van de ‘regels’ of in sommige gevallen juist niet? Waar moet je aan denken bij het maken van een goede foto? Wat werkt vaak niet en wat nu juist wel?

Onderwaterfotograaf René Weterings zit voor je klaar aan de thematafel van DuikeninBeeld en licht dit soort onderwerpen toe aan de hand van voorbeelden. Natuurlijk mag je hem ook het hemd van het lijf vragen over je eigen foto’s en hoe die te verbeteren met een betere compositie.

Wanneer?
zaterdag 15.30 uur
zondag 11.30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld

Benieuwd naar de andere specialisten en hun onderwerpen aan de thematafels op de stand van DuikeninBeeld? Klik hier! Of houd onze Duikvaker-pagina in de gaten met al het nieuws rondom het leukste duikevent van het jaar.

Kaarten met 20% korting en kans maken op een Scubapro tassenset van 185 euro? Bestel nu met de promocode van DuikeninBeeld.

Tot Duikvaker!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief