Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Freediving

Thematafel: Let’s go freediving!

Interessante mensen, leuke onderwerpen aan de DuikeninBeeld-thematafels op Duikvaker! Adem in en duik onder met freedivers Danny Martherus en Kees van der Giessen.

Freediven, duiken op één ademteug, geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Danny Martherus en Kees van der Giessen nemen je mee in de wereld van het freediven aan de thematafel. Eens kijken of jij je ademhaling onder controle hebt…

Freedive-instructeurs Danny Martherus (zaterdag – Esko) en Kees van der Giessen (zondag – Enker) vertellen je meer over deze ontspannende tak van sport die vele verschillende disciplines kent. Ze geven je handige tips en laten je zien dat je met een paar ademhalingstechnieken weer langer je adem vast kunt houden. Bovendien… die ademhalingstechnieken zijn ook in het dagelijks leven een uitkomst.

Heb je interesse? Schuif aan en doe mee!


Wanneer?

zaterdag 13:00 uur (Danny)
zondag 13:00  uur (Kees)

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Benieuwd naar de andere specialisten en hun onderwerpen aan de thematafels op de stand van DuikeninBeeld? Klik hier! Of houd onze Duikvaker-pagina in de gaten met al het nieuws rondom het leukste duikevent van het jaar.

Kaarten met 20% korting en kans maken op een Scubapro tassenset van 185 euro? Bestel nu met de promocode van DuikeninBeeld.

Tot Duikvaker!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief