Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Thematafel: Eerste hulp bij duikongemakken aan de waterkant

Interessante mensen, leuke onderwerpen aan de DuikeninBeeld-thematafels op Duikvaker! Schuif aan bij Mathieu Ogay en praat mee over die vervelende materiaalproblemen die ‘altijd’ optreden als je net aan de duik wilt beginnen.

Foto: Shirley Butter

Goed onderhoud is zo belangrijk! Welke duiker weet dat niet? Maar toch, het kan ons allemaal gebeuren… Sta je klaar om het water in te gaan en dan breekt je maskerband, klapt de o-ring eruit of blijft je tweede trap blazen. Wat doe je? Duik annuleren? Of het probleem ter plekke oplossen? Dat laatste natuurlijk het liefst! Met kennis en een Save-the-Dive kit kan het in veel gevallen ook!

Mathieu Ogay is de materiaalexpert bij ScubaXperience en zal je aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker helpen. Hoe kun je de duik redden? Wat moet je altijd bij je hebben? Praat mee, stel vragen en krijg handige tips!


Wanneer?

zaterdag 12.00 en 16.00 uur
zondag 11:00 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Benieuwd naar de andere specialisten en hun onderwerpen aan de thematafels op de stand van DuikeninBeeld? Klik hier! Of houd onze Duikvaker-pagina in de gaten met al het nieuws rondom het leukste duikevent van het jaar.

Kaarten met 20% korting en kans maken op een Scubapro tassenset van 185 euro? Bestel nu met de promocode van DuikeninBeeld.

Tot Duikvaker!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief