Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Thematafel Duikvaker – Verzekeringen – de kleine lettertjes

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Leo Blokland en John Schox bijvoorbeeld!

Ron Offermans

Ron Offermans

Verzekeringen zijn voor veel instructeurs, clubbestuurders en duikschoolhouders meestal niet het leukste aspect van hun werk. Maar wel heel erg belangrijk. Je sluit zo’n verzekering immers af voor het geval er iets misgaat – al hoop je dat het nooit gebeurt. Maar heb je de kleine lettertjes van je aansprakelijkheidsverzerking wel eens gelezen? Heb je je verzekeringsmaatschappij wel eens gevraagd of bepaalde activiteiten of situaties gedekt zijn?

Advocaat Leo Blokland en verzekeringspecialist John Schox weten dat aansprakelijkheidsverzekeringen niet altijd waterdicht zijn en dat kan desastreuze gevolgen hebben. Een lastige materie die veel vragen oproept. Je kunt aan de thematafel bij hen aanschuiven en vragen stellen. Leo en John kunnen ook samen met je naar je aansprakelijkheidspolis kijken. Neem deze dus vooral mee!

Wanneer?
Zondag 11.30

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een duikcomputer van Scubapro. Klik hier!

Foto: Ron Offermans

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief