Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Thematafel: Blauwtipjes en andere zeenaaktslakken

Interessante mensen, leuke onderwerpen aan de DuikeninBeeld-thematafels op Duikvaker! Schuif aan bij Peter H. van Bragt van Blauwtipje.nl en leer meer voor de mooie zeenaakslakken die je tijdens het duiken in Nederland tegen kunt komen.

Foto: Ron Offermans

Nederland kent maar liefst 66 soorten zeenaaktslakken! De één nog mooier dan de ander.
Op Duikvaker wordt een nieuwe app voor Android geïntroduceerd – deze is gebouwd door het team van Blauwtipje.nl, de Nederlandse website voor zeenaaktslakken, samen met stagiaires van de Hogeschool van Amsterdam. Met de app kunnen alle 66 Nederlandse soorten zeenaaktslakken op naam gebracht worden. In de app staan beschrijvingen van alle soorten, honderden foto’s van de dieren, hun eikapsels en het voedsel.

Aan de thematafels kun je samen met Peter H. van Bragt kennismaken met deze app en meer te weten komen over de zeenaaktslakken die je in Nederlands water tegenkomt. Heb je foto’s, neem ze mee (in jpg formaat op USB-stick), dan gaan we ze gezamenlijk aan de thematafel determineren.

Wanneer?
zondag 12:30 uur
zondag 15:30 uur
+ de officiële lancering op het podium op zondag om 11 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Benieuwd naar de andere specialisten en hun onderwerpen aan de thematafels op de stand van DuikeninBeeld? Klik hier! Of houd onze Duikvaker-pagina in de gaten met al het nieuws rondom het leukste duikevent van het jaar.

Kaarten met 20% korting en kans maken op een Scubapro tassenset van 185 euro? Bestel nu met de promocode van DuikeninBeeld.

Tot Duikvaker!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief