Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Schatzoeken op Duikvaker!

Ga je mee schatzoeken op Duikvaker 2020? Thalassa Dive Resort organiseert een treasure hunt voor het goede doel.

Zoals elk jaar helpt Thalassa Dive Resort tijdens Duikvaker de door eigenaresse Simone Gerritsen opgerichte school in Tongkeina zodat nog meer kinderen kunnen worden geholpen.

Bij de kassa van Duikvaker, via Facebook en bij de stand van Thalassa Dive Resort kun je een flyer oppikken waarop 8 vragen staan. Het antwoord op deze 8 vragen kun je bij verschillende stands op Duikvaker vinden.

Wanneer je dit formulier inlevert bij de stand van Thalassa en 2 euro€ doneert voor de school, ding je mee naar een van de vele prijzen, die ter beschikking zijn gesteld door onze mede-standhouders. Je mag net zo veel formulieren inleveren als je wilt. Op zaterdag zijn er 2 trekkingen en op zondag 1.  Je moet aanwezig zijn bij de uitreiking om je prijs in ontvangst te nemen.

Op hetzelfde formulier staat ook een ‘stille veiling’. Hiermee kun je bieden op een tweeweekse duikreis voor 2 personen naar Thalassa Manado met 20 duiken en volpension. De minimale inleg is 1000 euro.

Alle gelden komen ter beschikking van de stichting in Nederland die de school in Tongkeina ondersteunt.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief