Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Ricardo Kleinjan – Terug van een “tij”delijke afwezigheid!

Een nieuwe filmer in duikreporter-land! Ricardo Kleinjan duikt in Zeeland met zijn camera en filmt zijn ervaringen.  Tips & tricks zijn welkom!


Datum:  19 november 2016
Duiklocatie: Gorishoek de Punt

duikreport-call-to-action-350x85

Ricardo Gorishoek-43532Hier Ricardo speaking “he’s back”!

“Terug van een “tij”delijke afwezigheid, ik hoor je denken ‘wat is dat nu weer voor aparte titel’?! Alles heeft een reden en dus ben ik wel genoodzaakt om jullie even goed te her introduceren met mijn vernieuwde insteek.
Ik ben van foto naar film overgestapt ik vind het prachtig om bewegingen van dieren en omgeving te kunnen zien en vastleggen dit miste ik toch wel aangezien ik voornamelijk fotografeerde!
Hopelijk gaan mijn video beelden in de toekomst het gedeelte ‘afwezig’ tot het verleden laten zijn en blijven.

Maar waar staat “tij” delijke dan voor?? Nou dat is een beetje gekomen door de duik die ik afgelopen maand maakte bij Gorishoek “de punt” hier heerst het tij namelijk erg goed, dat was mijn eerste echte video beproeving met mijn nieuwe action cam!
Natuurlijk valt het niet mee om na jaren van voornamelijk fotografische interesse ineens met iets dynamisch als film aan de slag te gaan. Daarom lijkt het me ook heel leuk om Duikeninbeeld te gaan gebruiken als “stavings platform” voor mijn hopelijk progresserende video kunsten 🙂

Voor nu zeg ik geniet van de dynamiek maar ook vooral de rust van “Gorishoek” en blijf natuurlijk mijn verdere verhalen goed in de gaten houden want het balletje rolt weer goed bij deze leergierige en vastberaden duiker! Ohja af en toe maak ik erg leuke “stills” die ik dan als foto bijvoeg 😉

Dit bericht delen

Ricardo Kleinjan

Mijn naam is Ricardo Kleinjan een erg enthousiaste duiker al sinds 2011! Geen duik gaat voorbij zonder mijn camera, dubbelset en een gezonde dosis onderwaterleven. De meeste duik uurtjes worden gespendeerd in Zeeland, ik hou enorm van macro critters. Tevens ben ik erg geïnteresseerd in het technische duiken en hoop ik langzaam door te kunnen groeien. Tot die tijd leg ik alles keurig vast op de gevoelige plaat. Ik interesseer mij erg in het filmen maar voornamelijk ook fotografie onder water. ik hoop met mijn beelden een heel mooi verhaal te gaan vertellen over de boeiende onderwaterwereld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten