Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Tekdive 2019 – waarom je het niet wil missen!

In het weekend van 19 en 20 oktober is Tekdive, het event voor grotduikers, technische duikers en wrakduikers en voor iedereen met interessse! Wij vroegen organisator Vic Verlinden waarom je Tekdive niet mag missen.

Foto: Pete Mesley.

Vic is duidelijk. Je moet zeker dit jaar komen omdat de volgende editie pas weer over twee jaar is. Het grootste event voor technisch duiken in Europa wordt namelijk maar eens in de twee jaar georganiseerd.

Er zijn speciale gasten op het event en twee dagen lang worden er presentaties gegeven door duikers uit binnen- en buitenland. Door Krzystof Starnawski bijvoorbeeld. De Poolse explorator duikt in grotten op een diepte van meer dan 200 meter.

Foto: Pete Mesley.

Ook een van de beste onderwaterfotografen ter wereld komt naar Tekdive – Pete Mesley uit Nieuw-Zeeland zal een presentatie geven over speciale lichttechnieken.

Peter Mc Camley uit Ierland zal een presentatie geven over het wrak van de Lusitania. Dit project loopt al drie jaar. De duikers brengen het historische wrak in kaart en bergen voorwerpen voor een nieuw te bouwen museum.

Reis naar Truk Lagoon winnen?

Voor een inkomprijs van 35 euro per dag kan je 6 boeiende presentaties en 5 workshops bijwonen én heb je kans om een reis naar de wrakken van Truk Lagoon te winnen.

Praktische informatie

  • Het evenement vindt op 19 en 20 oktober 2019 plaats in het Ter Elst Hotel en Congrescenter (Kattenbroek 1, 2650 Edegem België)
  • Openingstijden beurs: zaterdag van 09.00 – 18.00 en zondag van 09.00 – 17.00
  • Een ticket voor de beurs en lezingen kost 35 euro per dag of 60 euro voor twee dagen – op de website vind je meer informatie
  • Op zaterdag vindt het meet & greet diner plaats

www.tekdive-europe.com

Dit bericht delen

Avatar
Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *