Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Suunto EON Steel Black – We hebben een winnaar!

Hoe gaaf is dat! We mogen de winnaar van de Suunto EON Steel Black bekendmaken. Welke duiker gaat voortaan met deze allround duikcomputer onder water?

Geen duikcomputer die zo allround is als de Suunto EON Steel Black. Een echte alleskunner, of je nu recreatief of technisch met open circuit duikt of met een rebreather de diepten opzoekt. Met de gratis DM5-software stem je hem af op jouw persoonlijke voorkeuren en de typisch duiken die je maakt – of dat nu technische duiken, recreatieve duiken of rebreatherduiken zijn. En helemaal uniek is dat je kunt kiezen uit het door Suunto ontwikkelde Fused RGBM-II-model of het Bühlmann-algoritme model met gradient factors. Jij kiest!

Eerder dit jaar kon je meedoen met een speciale winactie die importeur Amilco Benelux in samenwerking met DuikeninBeeld organiseerde. Alles wat we je vroegen, was antwoord geven op twee simpele vragen én te vertellen waarom jij met de Suunto EON Steel Black wilt duiken. We hebben het geweten… honderden duikers deden mee en hadden stuk voor stuk hun persoonlijke redenen om met deze duikcomputer onder water te gaan.

Winnaar!

Helaas… er kan er maar één de winnaar zijn. En dat is geworden:

Tim Steenssens

Gefeliciteerd, Tim! Wij nemen contact met je op.

Meegedaan en niet gewonnen...?

Dan heeft Amilco Benelux nu een prachtige aanbieding voor je!


Wie in januari/februari heeft meegedaan aan de winactie via DuikeninBeeld, maar de felbegeerde Suunto EON Black Steel duikcomputer niet heeft gewonnen, heeft een mail van DuikeninBeeld ontvangen met een speciale code van Amilco Benelux die recht geeft op € 100,- cashback-korting bij aankoop van een Suunto EON Steel Black. De code is persoonlijk en slechts eenmaal te gebruiken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief